SylBos website wordt bijgewerkt

Eind december 2009 wordt de website van SylBos Creations bijgewerkt en gesplitst in een Nederlands, Engels en Franstalig deel.

Excuses voor het eventuele ongemak.

Bedrijfsruimte te huur gevraagd centraal in Amsterdam

  • Gezocht: rustige, stille ruimte.
  • Bedoeling: Geven van adviezen m.b.t. websites. Geven van bewegingslessen voor kleine groepen (maximaal ca. 12 deelnemers). Onze deelnemers en lessen zijn altijd stil en rustig. Bij de lessen gebruiken we geen luide muziek, geen apparaten, is er geen gestamp e.d. - dus we veroorzaken absoluut geen geluidsoverlast of drukte.
  • Minimale indeling: 1 grote ruimte (zaal, winkelruimte, kantoorruimte, grote woonkamer, garage, souterrain, of iets dergelijks) met een bruikbaar vloeroppervlak van tenminste 40 vierkante meter + 1 kleine ruimte voor kantoor/adviezen + toilet + pantry/keukentje.
  • Waar? Centraal gelegen in Amsterdam. Bij voorkeur in of bij het Centrum. In de Jordaan. Of vlakbij de Jordaan in Amsterdam Out-West. Of vlakbij het centrum in het Noordelijk deel van Amsterdam Oud-Zuid.
Sinds 2006 geven we met plezier onze trainingen in zaaltjes in Jordaan, een tweetal sportzalen van de stadsdelen, een buurtcentrum, en een gezondheidscentrum en meditatiecentrum. Maar nu zijn we toe aan "eigen" permamente locatie met een prettige sfeer.

Weet u iets, laat het ons dan a.u.b. weten:

SylBos Creations
Robberto Bos
of Sylvie Bos-Boireau
tel. 020 - 77.010.63
of
stuur ons een e-mail.

Wilt u eerst meer weten over ons & onze activiteiten? Uitgebreide informatie over vind u op onze websites
www.sylbos.com, www.chi-kung-training.com en www.sylfit.com